Гласувайте за нас в БГТОП!

onBux  ·  Общи условия за ползване

Като регистриран потребител в onBux вие потвърждавате, че сте прочел и разбрал следните условия, посочени в нашия ToS (Общи условия). Те не подлежат на преговори и се прилагат към всички наши членове и рекламодатели.
Следните термини са били разделени в различни категории, използвайте стрелките вдясно, за да се движи бързо по темата.
1. ПОТРЕБИТЕЛСКИ АКАУНТ
1.1. Имате право да използвате само един акаунт!. При опит за направата на повече, ще бъде забранен достъпът до всички! Това също важи за вашите AlertPay / PayPal / NETELLER / Liberty Reserve акаунти, които трябва да бъдат уникални и не трябва да бъдат споделяни с други.
1.2. Само за един акаунт на копютър е позволено да разглежда реклами. Ако повече от един акаунт на компютър преглеждат реклами, това ще доведе до прекратяване на двата акаунта.
1.3. Вашият e-mail е предпазен от спам от onBux и това никога няма да бъде прекратено при никакви обстоятелства.
1.4. Може да разглеждате реклами от един акаунт на всеки 24 часа. От друга страна можете да използвате множество IP адреси за вход в системата. Всякакъв опит за правене на друго може да доведе до прекратяване на акаунта Ви. Влизането през проксита или използването на публична интернет връзка(като например училища, интернет кафета и т.н.) не е позволено!
1.5. Не можете да продавате/разменяте/купувате акаунти.
1.6. Никаква информация по акаунта няма да може да бъде променяна без съгласието на притежателя.
1.7. При никакви обстоятелства не приемаме заявки за промяна на никнейма!
1.8.Не позволяваме изключване на акаунти, не покриващи нашите критерии.
1.9. Имаме дълг да пазим вашата парола защитена. Не носим отговорност за незаконен достъп, породен от неправилно управление на парола. Ако сте загубили паролата си, идете в recovery section - Forgot Password - от където ще отстраним проблема.
1.10. Всяка грешна информация при регистрацията, може да доведе до прекратяване на вашия акаунт.
2. РЕФЕРАЛИ
2.1. Има максимум реферали, които можете да използвате в даден акаунт. Това варира в зависимост от вашия акаунт и membership статус. Базовите стойности могат да бъдят видяни в Upgrade секцията във вашия Account Summary.
2.2. Можете да каните хора от вашето семейство, стига да споделяте отделна интернет връзки с различни IP адреси. Всякакви опити за използване на проксита или валшив IP адрес ще доведат до перманенто прекратяване на всички акаунти без предупреждение.
2.3. Ние, от onBux имаме политика против спам (NO-SPAM) и ще следим стриктно за спазването й.
2.4. onBux не използва пирамидна система и не награждава потребителите за нови регистрации.
2.5. Наемането на реферали е на базата на разположение. Ако в момента нямаме реферали на разположение, моля опитайте по-късно.
2.6. Наетите реферали са за определен период от време. Ваш дълг е да ренаемате реферали отново. Когато изтече определеният период от време, рефералите ви ще бъдат свободни за наемане отново.
2.7. Заявки за смяна на реферера няма да бъдат приети.
2.8. Печалбата от рефералите зависи от техните кликове. Трябва да кликате да разглеждате минимум 4 реклами за Standard/Pioneer потребителите или по 8 за Golden/Ultimate, за да печелите пари от вашите реферали. Ако кликате по-малко, тогава ще получавате е размерът на кликанията умножен по броя реферали. Това ще бъде изчислено на базата на миналия ден. Липсата на кликове няма да получите нищо на следващия ден.
2.9. Кликовете ще ви донесат печалба моментално. Или в зависимост от натоварването на сървъра - до 24 часа.
2.10. Потребителите могат да имат директни реферали само ако са регистривани преди повече от 30 дни и имат поне 100 собствени клика.
3. ФОРУМ, ПОВЕДЕНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
3.1. С изключение на поверителните/частните теми, ще можете да разглеждате всички теми във форума.
3.2. Можете да публикувате коментари във всички теми във форума след регистрация и вход.
3.3. Докато използвате нашите услуги, сте задължени да уважавете всички, било то потребители, администрация и посетителите.
3.4. onBux не толерира расизма, скексизма или груби коментари от потребителите. Дискусиите и дебатите са позволени, няма да се толерират грубото отнешение, обидите и безсмислените провокативни мнения към членовете на onBux или към администрацията.
3.5. Тук няма място за рекламиране на други хора или продукти.
3.6. В нашите форуми е забранена размяната или искането на пари.
3.7. Спамът е забранен, независимо под каква форма.
3.8. Споделянето на всякаква лична информация е строго забранено! Това я мярка за сигурност във ваша позла. Публикуването на такава информация ви застрашава от злонамерени действия.
3.9. Всеки тип заплаха, сплашване или неоснователно обвинение срещу onBux или нашите членове / служители, тук или на друго място, ще се счита за неуважение и може да доведе до отстраняването вашите привилегии във форума. Също така и прекратяване на някои ваши права, като плащане, временно прекратяване на члеството.
3.10. За да използвате форума, трябва да сте прегледали поне 12 реклами. .
4. РЕКЛАМИ
4.1. Можете да печелите от коя да е реклама само през период от 24 часа.
4.2. onBux приема всякакъв вид реклама, с някои изключения. Такива страници, включващи: порнография / нелегално съдържание / зловредни кодове / директни или недиректни форми на расизъм и сексизъм / пренасочване / или всякое друго съдържание, което считаме за неуместно, всичко друго е позволено. Всякакви реклами, съдържащи непозволено съдържание ще бъдат забранени.
4.3. Преглеждането на реклами от телефони (мобилни устройства) е строго забранено и ще доведе до отстраняване на акаунта.
5. АНТИ-ИЗМАМА ПОЛИТИКА
5.1. Всякакви опити за измама в нашата система ще бъдат засечени. onBux се наблюдава постоянно, 24 часа, 7 дни в седмица, 365 дни в годината.
5.2. При опит за измама при плащането, то ще бъде отменено, а акаунтът - прекратен.
5.3. За всякакви пиратски действия ще бъдете наказани с блокиране на акаунта.
6. ПЛАЩАНИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
6.1. Плащане може да бъде поискано само един път за 7 дни. Това варира в зависимост от вашия membership статус. Минималният период е 4 дни.
6.2. Всички изплащания са мигновени. Поради съображения за сигурност, Понякога може да отнеме до 48 часа, в зависимост от трафика на сървъра.
6.3 Всички плащания се извършват посредством Paypal, Alertpay, Liberty Reserve или Netteler. Потребител, който иска да получава пари от onBuх трябва да има акаунт в поне един от тези сайтове. Потребител, направил някаква инвестиция или поръчка е длъжен да прочете Payment Rules, за да разбере как да получава плащания без лимит.
6.4. Уверете се, че избраната от вас форма на разплащане е позволена във вашата държава.
6.5. За да направите първата си поръчка за плащане, трябва задължително да имате поне 60 лични клика и 2 долара, натрупани в Main Balance. Тази стойност от два долара ще се покачва с по един долар за всяка поръчка за плащане, докато не достигне краен лимит, който е 10 долара.
6.6. Щом вече сте направили плащане, onBux не гарантират, че ще си получите парите ако компанията, избрана от вас за разплащане, е направила грешка.
6.7. Очаква се от потребителите да приемат своето плащане от onBux в срок от 30 дни. В противен случай вие няма да получите парите си.
6.8. Не предлагаме връщане на парите от ваша страна, щом вече сте направили плащане.
6.9. Вашият Paypal/Alertpay акаунт трябва да е валиден и да съществува. Всички плащания ще бъдат изпратени на избрания акаунт, като нямате право на refund (връщане на пари). Ваша е отговорността да попълните тези данни правилно.Това също се отнася и за Liberty Reserve ID и Netteler ID.
6.10. Потребители, които нарушават нашите Условия за ползване може да има отказ за плащане и впоследствие техните сметки прекратени или изпратени обратно в списъка на ревизиите.
7. ПЛАЩАНИЯ ЗА ONBUX
7.1. Ако вече е направено плащане до onBux, нямате право на връщане на пари.
7.2. Всякакъв опит за връщане на пари ще бъде засечен от onBux и потребителят ще бъде наказан.
7.3. Всякакви плащания за услуги в onBux ще стават само чрез линкове, посочени в сайта. Друг начин не е позволен.
7.4. Плащания до onBux не е нужно да бъдат направени от verified акаунти (alertpay, netteler, Liberty Reserve), с изключение на Paypal. Всички плащания трябва да се правят от verified сметки. В противен случай плащането ще се отказва.
7.5. Когато плащането е направено през AlertPay, е-мейл адрес в личната си страница Настройки ще трябва да бъдат свързани с профила, от който плащат. Ако това не е така, плащането ще бъде кредитирано към притежателя на е-мейл адреса. Ако адреса не може да се свърже с onBux, плащането няма да стане и нямате право на искане парите обратно.
8. ОТГОВОРНОСТ
8.1. onBux запазва правилото да променя Terms Of Service по всяко време, включващи таксите, привилегиите, правилата и специалните оферти.
8.2. onBux не носи отговорност за таксите, които трябва да платите при закупуването/получаването на пари, при избрания от вас метод на разплащане. Ваша е отговорността за тези такси. OnBux няма да поема разноски по тях.
8.3. onBux не носи отговорност за потребителите си или рекламодателите. Това включва и доставчиците, на които разчитаме.
8.4. Не се носи отговорност за повреди, които са непряко свързани с onBux и следователно извън контрола ни.
9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА АКАУНТА
9.1. Някоя информация за потребителите ще се пази в тайна, за да няма злонамерени действия от страна на измамници.
9.2. Запазваме си правото да спираме акаунти по основателни причини, които не се включват в Terms Of Service.
9.3. Не трием акаунти за какви да е причини.
9.4. След 30 дни на неактивност, ще бъде временно затворен и перманентно затворен след 60 дни на неактивност.
9.5. На всички прекратени акаунти ще бъдат рестартирани техния баланс, реферали, и няма да имат правото на refund.
9.6. Всички прекратени акаунти ще бъдат архивирани и вие няма да можете да използвате същите потребителски имена и мейли за нова регистрация.
Това е превод.
Оригинала можете да видите на Terms Of service
След update на Terms Of service и тук ще се прави ъпдейт!
 
 
 
BGtop
 33.3k
        
© 2008-2019 NeoDev, Lda. All rights reserved. Условия за ползване  Декларация за поверителност   F.A.Q