Гласувайте за нас в БГТОП!   Бърз преглед
 
i3a

Етикети: , ,

Я да видим за Payza

Регистрация на Payza акаунт

Как да създадете или се регистрирайте сметка Payza

Payza (известен като AlertPay) е електронен портфейл (електронен портфейл) платежна система, основана през 2004 г. като AlertPay и да си смени името на Payza на 14 май 2012 г., позволява на всеки бизнес или потребителят трябва да изпрати и получи интернет плащания сигурно, бързо и ценово -ефективно, като се използва само с имейл адрес, като по този начин се избягват традиционните методи, като например чекове или банкови преводи. Със своя офис седалище в Монреал, Канада, Payza е достъпна за потребители по целия свят.

Payza е подсигурен с криптирана връзка на сървара за онлайн трансфер на пари от и към различни банки.Payza работи по същия начин като PayPal, но поддържа повече страни и имат по-ниски нива на сделката в сравнение с PayPal.

След създаване на акаунт (сметка) в Payza, е желателно да се регистрира кредитна или дебитна карта, към която да се правят разплащанията. Ако нямате такава карта, не се безпокоите. Сайтовете превеждат парите по маил във виртуалната ви сметка и се трупат и така докато не си регистрирате карта и не си издърпате парите. С тази виртуална сметка може да участвате в интернет натдавания, пазаруване и т.н.    Как да се регистрирам
 
i9a
Инструкции за регистрация в Payza

За да се регистрирате в Payza кликнете на следния банер:

ЗЗа да се регистрирате в Payza кликнете на следния банер

и следвайте стъпките:

1. Като отворите горния линк, цъкате на бутона Sing up Now, който се намира горе в дясно.

1

2. Натиснете бутончето Sing up Now горе в дясно .

2

3. На новата страница трябва да изберете вашата страна, както и вида на сметката, който искате да създадете. Има три вида на сметката Избери държава, от която си и натисни както е показано на картинката .

3.1 PERSONAL Starter: Това е идеалнта сметка, за да започнете, да изпращат и получават пари от приятели, роднини и други плащания БЕЗПЛАТНО. Personal Starter профили нямат инструменти за продажба, но имат лесено финансиране и разплащане. Можете да имате максимум два Е-майла, свързани с вашия акаунт. Има месечен лимит от 400 щ.д. и кумулативна годишна граница от $ 2000 USD, след което сметката си автоматично ще се ъпгрейд до Personal Pro сметка.

3.2 PERSONAL PRO:: Няма граници. Можете да приемате плащания с кредитни карти и също ще имате достъп до функции като: Mass Pay (изпрати плащания към групи от хора), инструменти за интеграция и методи за плащане на уебсайт (Купи Сега бутони, абонаменти и периодични плащания). Таксата е 2,5% + $ 0.25 за всяка транзакция. Ако сте активен продавач или сте запален онлайн купувач, изберете Payza Personal Pro сметка.

3.3 BUSINESS Account: Той е специално предназначен да отговори на всички нужди на вашия онлайн бизнес. Ако Вие сте управителя на дейност по име на вашата фирма, това е сметката за вас. Вие ще имате достъп до множество онлайн инструменти за бизнес, за да помогне на бизнеса да расте онлайн и ще имате неограничен брой имейли, свързани с вашия акаунт. Вие ще бъдете в състояние да управлява различни фирми с един профил в Payza. Този профил е с транзакционни такси от 2.5% + 0.25 за всяка транзакция (допълнителни такси могат да се прилагат за определени индустрии).

3

4. Попълнете вашата лична информация и след това натиснете бутончето Next .

4 4

5. На следващата страница ще има нов формуляр за попълване с подробности за данните във вашата сметка. Тези данни ще бъдат от съществено значение за безопасността и поддържането на сметката ви.Когато сте на точка "Трета страна", просто изберете "Не", ако искате да използвате сметката за самия себе си. Но ако искате да го споделите с друго лице, можете да изберете "Yes" опция.

5 5

6. След попълване на цялата необходима информация, въведете CAPTCHA думи, отбележете "Вие потвърждавате, че сте прочели и сете се съгласи с Payza Потребителското споразумение" и щракнете върху бутона "последната стъпка".Ако сте направили всичко както е обяснено, тогава ще бъдете пренасочени към страницата за потвърждаване, ако не е, се върнете и вижте дали не сте пропуснали някоя стъпка.

6

7. Последната стъпка е да си влезете в пощата и да потърсите за писмо от Payza, с което да се активира Вашия акаунт (понякога това писмо закъснява и до 24h). След това можете да използвате новия си профил, за да плащате или получавате пари от интернет, просто даде своя Payza ID (Payza Е-мейл адрес е Payza ID). Прочетете ръководството за споразумения / Правила условия, използвайте Помощен център, ако имате някакви въпроси.

 
 
 
BGtop
 33.3k
        
© 2008-2019 NeoDev, Lda. All rights reserved. Условия за ползване  Декларация за поверителност   F.A.Q