Гласувайте за нас в БГТОП!    Neobux стратегии
 

Етикети: ,

Ако не ви се инвестират пари

Neobux стратегия 1

Най-добрия сайт за печелене на пари от интернет

Първото което трябва да направите, разбира се е да се регистрирате в www.neobux.com

Прочетете ги и преценете дали ще използвате същата стратегия или ще я промените. Използвайте този материал като допълнителна информация:

Ако не ви се инвестират пари, кликайте реклами редовно за около 1 месец, докато не съберете 1$. С него си наемете реферали (referrals) за един месец. Следващата натрупана сума инвестирайте за да продължите наема на рефералите (наемат се за един месец). Редовно проверявайте рефералите си дали са активни. Продължавайте да наемате активните а неактивните рециклирайте (на всеки реферал има recycle опция). Повторете тези стъпки докато натрупате добър брой активни реферали и тогава може да активирате опцията autopay, т.е. когато изтича наема на рефералите, той автоматично се подновява от вашия паричен баланс. Можете да повтаряте тези стъпки докато не напривите добър подбор от реферали които да ви носят постоянен приток на пари в акаунта. Има обаче и следното положение, задължително трябва да кликате по 4 реклами на ден за да получите парите от рефералите си. Ако сте с Golden membership, ще трябва да кликате задължително 8 реклами всеки ден, но и парите които ще получавате ще са повече.

Когато продължавате наема на рефералите си, най добрата опция е да го продължите за 90 дни. Така получавате 20% отстъпка.

Рециклирайте рефералите които не са били активни над 3 - 4 дни, но недейте да рециклирате реферали с коефициент 2.5 и нагоре

Мога смело да твърдя от личен опит, че за доста кратко време получих доста добри резултати с тази стратегия.

 
 
 
BGtop
 33.3k
        
© 2008-2019 NeoDev, Lda. All rights reserved. Условия за ползване  Декларация за поверителност   F.A.Q