Гласувайте за нас в БГТОП!    Neobux стратегии
 

Етикети: ,

В търпението се крие успеха

Neobux стратегия 2

Neobux- Най- добрия сайт в света за печелене

Здравейте, щом четете това означава,че сте проявили интерес към on-line възможностите за доходи и ако наистина имате желание и търпение да постигнете сериозни резултати,отделете няколко минути да прочетете всичко което съм написал.Искам да кажа,че съм използвал много от така наречените PTC сайтове,но единствено в neobux са били винаги коректни като плащат буквално на секундата и само тук съществуват реални възможности за бизнес развитие както ще се убедите след малко

Първоначално разглеждайте всеки ден четирите реклами като ви напомням да не изпращате все още персоналния си линк,с който привличате реферали на никой.Изчакайте и не споменавайте на приятелите си докато не минат 4 седмици и 2 дена. В противен случай всеки записал се преди това чрез вас отива под някой друг. Много хора инвестират още първия ден което не е препоръчително,защото най-напред човек трябва да се научи как да управлява акаунта си. Когато изминат 4 седмици и 2 дена може да започнете да разпространявате свободно своя referral link който ще откриете в секцията "banners" и тъй като сте standart member всеки клик от ваш реферал ще ви носи 0.5 цента. Ако имате търпение започвайки от нулата дори без никакви инвестиции ще достигнете момента, в който ще печелите по 40-50 долара на ден. Когато се заработят 2 долара може да се изтеглят,но аз препоръчвам да не се прави тъй като ще са ви нужни при закупуването на реферали. Това е едно от най-големите предимства на neobux че има хиляди свободни реферали(хора),които могат да бъдат наети за срок от 30 дена да "работят" за вас. Вие трябва да инвестирате в тях, само така ще започнете да печелите адекватно.Все пак ако искате да пробвате да изтеглите парите си за първи път сложете в paypal акаунта си още 3 долара допълнително за да може да прехвърлите 5 понеже толкова е минимума.

Ще се изкушите да наемете 3 реферала когато спечелите 80-90 цента.Не го правете!Има добри причини за това.Рефералите са като автомобил.Нужни са ви пари за поддръжка.Най-добре първо съберете 3 долара и си вземете тогава 3 реферала за 1 месец.Когато имате вече 3 направете същото за още 3.Какво ще се случи в противен случай когато времето им изтече?Няма да имате достатъчно капитал да го удължите и ще загубите вероятно 3 добри реферала. Когато удължавате времето на своите реферали го направете за 3 месеца, защото така се ползва 20% намаление.Очевидно в нашата стратегия търсим всякакви начини да ограничим разходите и съответно да се увеличават приходите(каквато е целта и на всеки един бизнес). И 1 цент на реферал да спестим отнякаде е полза,защото на 1000 реферала се получава 10 долара. Дори първоначално да инвестирате $100 започнете пак с 3 реферала,понеже в началото е важно да се научите как работи системата. Много по-лесно е да управлявате 3 после 6,9 и така постепенно докато станат 100. Важно е да знаете,че ако пропуснете 1 ден да не гледате реклами,няма да ви бъде заплатено за кликовете на вашите реферали за следващия. Например когато достигнете момента да имате няколко стотин реферала и за деня са ви заработили примерно $10 няма да ви се отчетат ако предния ден сте пропуснали да влезете в neobux. Ето защо е необходимо да сме активни ежедневно иначе ще е жалко за 5 неотделени минути на ден да губим пари.

Също така е добре да си водите статистика и да се записват кликванията от първия ден на вашите реферали,постъпленията,осреднена стойност и т.н.След време ще ви е интересно и полезно да анализирате резултатите.Ако сте забелязали има 1 опция "Autopay" - не я активирайте. С нея първия клик на всеки ваш реферал удължава времето му с 1 ден. Например ако 1 реферал щрака 4 пъти на ден и му остават още 20 дена,на вас ще ви бъде платено за 3 негови щракания, а престоят му се покачва на 21 дни. Ако натисне само 1 реклама вие не взимате нищо,само времето му се увеличава.Много от рефералите регистрирали се в neobux кликат 1 път или само първия ден за да видят за какво става дума и никога повече не влизат.За това уверете се,че autopay не е включен тоест пише с червено "Autopay is disabled!".Ако някои от вашите реферали забележите,че са неактивни на помощ идва следващия "инструмент" в neobux - recycle.Tова е опцията, с която заменяте стар с нов реферал като услугата струва 8 цента.Въпреки че е платена, тя е много полезна и точно в нея се крие същноста на доброто управление.Научите ли се да я използвате добре,ще имате разбира се много по-големи печалби.След като изминат 5 дни от деня,в който наемете нови реферали и някой от тях не е направил нито един клик(неактивен е), го заменете с нов. По принцип ако 6-7 дена не "работят" пак е добре да ги смените,но тук е малко относително,защото може да имате много добър реферал,който просто е отишъл на почивка. Да не забравяме,че рефералите са хора от цял свят с различен характер и начин на живот което обяснява и различното им поведение дори в neobux.Така че може да се случи да имате човек,който е бил винаги стриктен,но е дошло времето и тои да почива и вие трябва да му дадете няколко дена. Това разбирасе е изключение,в повечето случаи след 7-ят ден е най-добре да ги заменяте иначе ще сте на загуба.

Трябва да гледаме на нещата за дълъг период от време. Забравяме за 28 цента за 1 месец. Винаги удължаваме времето на рефералите с 3 месеца - така ползваме 20% отстъпка.Тъй като не ползваме Autopay всеки клик е печалба. Знаем,че една видяна реклама от реферал ни носи половин цент при което са нижни 46 клика средно на месец или 1.5 на ден за да кажем,че даден реферал е надежден.Всичко над 1.5 пъти на ден е печалба. Трябва да имаме едно на ум когато правим recycling - струва 8 цента и е добре да внимаваме при използване на опцията. Уверете се преди да наемете реферал,че имате 28 цента + 67 цента за още 3 месеца =95 цента + 5 цента за recycling. Значи $10 за 10 редерала, $100 за 100. Запомнете,че имате право на 500 реферала като стандартен член(standart member). Веднага след като ги достигнете направете upgrade на golden. От тук нататък печалбата ви се удвоява,защото всеки клик от ваш реферал ще ви носи 1 цент. Дали някой може да каже,че от neobux не се печели :) наслаждавайте се на посещенията си в банката!

Бих ви пожалал късмет,но тои не ви е нужен, просто дисциплина.

 
 
 
BGtop
 33.3k
        
© 2008-2019 NeoDev, Lda. All rights reserved. Условия за ползване  Декларация за поверителност   F.A.Q