Гласувайте за нас в БГТОП!    Neobux стратегии
 

Етикети: ,

Как да печелим по $50 на ден от onBux

Neobux стратегия 3

Най-добрия сайт за печелене на пари от интернет

За тези. който не са чували зa Neobux - искам само да спомена, че това е сайт, от който се печелят пари, докато гледате реклами. Това е най-сериозният сайт в момент в мрежата и е с около 4 милиона регистрирани потребителя. Много хора го използват за източник на сериозни доходи. Аз работя по акаунта ми от около месец и половина и засега мога само да ви кажа, че най-важното в цялата система е -ТЪРПЕНИЕТО.

Както скоро бях писал по темата – бях започнал да преглеждам мрежата за успешни стратегии за NeoBux . Една такава ми попадна от форума им – не съм сигурен, че се знае кой е автора и, но все пак администраторите на форума и отдават голямо значение, което според мен значи, че работи и то добре. Като се има предвид, че с тази стратегия се съгласяват хора, който са спечелили вече по над $20,000 (за около 600-700 дена) според мен това е живото доказателство, че стратегията работи.

Това е оригинала, който съм копирал директно от форума на NeoBux от темата за Success Stories. Ще се опитам да превеждам абзац по абзац. Надявам се да се разбере какво иска да каже автора – все пак не съм професионален преводач, а обикновен user.

Ключа за правенето на пари от NeoBux е в рефералите. Просто е – ако нямате реферали, няма да имате и пари. Реферали могат да се наемат директно от Neobux . Рефералите са истински хора, който струват по $0.25 на месец. Някои от тях ще са активни, а други не. За да „рециклирате“ не-активните реферали за активни, ще трябва да платите по $0.07. Това може да ви се струва много, но си заслужава. Ако не рециклирате не-активните реферали, вие губите парите си.

Когато направите първите си $0.75 кликайки самичък (в случай, че не сте инвестирали пари), то вие вече можете да наемете първите си 3-ма реферала – тук хората правят първата си грешка. За да направите $0.75 са нужни само няколко дни ((4 х 0.01) Х 20 (дни) = 80 цента ), но хорате не преценяват правилно и избързват при покупката на реферали – купуват веднага след като направят $0.75 от собствени кликове. Те обаче не съобразяват, че нямат достатъчно пари, за да управляват покупката си – може да се наложи да се рециклира няколко пъти и накрая след като сте намерили правилните хора, ще се окаже, че нямате пари за да ги задържите и те ще си отидат.

Преди да започнете да наемате реферали, ще трябва да спечелите поне $3 кликайки върху реклами и да ги прехвърлите във вашият rental balance (сметката за наем). Така вие ще имате по $1 за реферал, което ще е достатъчно, за да го рециклирате докато трябва и дори да му платите, за да го имате за още един месец. Ще ви трябва определено малко повече време за да направите $3 самичък, но пък така ще можете да си намерите правилните реферали без страх, че ще ги изтървете, защото не можете да им платите.

AutoPay е друга задължителна и много полезна функция. Веднага след като наемете първите си 3-ма реферали включете АutoPay. За да задържите рефералите, ще ви струва по $0.25 за всеки от тях на месец. Вместо вие да плащате за рефералите, те ще си плащат самички, докато AutoPay е включен. Това което прави AutoPay е, да взима първият клик за деня на реферала и по този начин си плаща(за денят). Посещавайки първата реклама, реферала си плаща по този начин деня. Така този реферал ще продължава да си е ваш, но вие няма да имате нужда да прехвърляте пари във rental balance на края на месеца. Ако реферала не е направил никакви кликове за деня, то всичко си кара по старо му. По този начин за един пълен месец с AutoPay – включено вие ще спестите 10% от сумата за реферала.

Друг голям проблем е прибързаното изтегляне на пари от Neobux. Като изискате плащане, то става мигновенно и вече е във някой от акаунтите ви в Alertpay или Paypal. Много хора държат да проверят дали наистина Neobux ще им плати и след като направят $2.00 ги прехвърлят веднага. И какво – Уау – сега имате цели 2 долара в някой от акаунтите ви в AlertPay или Paypal. Тези $2 долара обаче е трябвало да бъдат изхарчени за реферали и аз не бих изтеглил пари докато не направя 1000+ реферала. Продължавайте да наемате по 3 реферала, докато не започнете да печелите повече пари от рефералите, който вече сте наели. След като направите 500 реферала започнете да събирате пари. Ще ви трябват $100, за да можете да си купите GOLDEN акаунт, който струва $90. Идеята с GOLDEN пакът е че след като вече го имате, ще можете да печелите не по $0.005 от реферала си ами по $0.01 -т.е. вие ще си удвоите печалбата.

След като сме upgrade-нали акаунта на GOLDEN недейте да изтегляте все още пари, продължете да трупате реферали, докато не стигнете 2000+. След като имате вече 2000 реферала, то вие ще можете да теглите без проблем по $50 дневно. Това е и краят на стратегията. Както ви казах и в началото – всичко опира до търпението. За да можете да играете играта на NeoBux, на вас ще ви трябва огромно количество търпение. Така ще можете да стигнете момента, в който да печелите по $50+ дневно, което си е добра сума както и да го погледнеш!!!

 
 
 
BGtop
 33.3k
        
© 2008-2019 NeoDev, Lda. All rights reserved. Условия за ползване  Декларация за поверителност   F.A.Q